Col·lectiva de socis 2018

Amb l’arribada de la primavera l’associació de Col·leccionistes de Terrassa presenta la col·lectiva de socis, com cada any la temàtica és variada, amb noves aportacions que ens aporten coneixement.

Des d’àlbums de cromos a culleretes, passant per recordatoris de difunts, “plumilles” d’escriptura, documentació de les col·lectivitzacions del 36, adhesius polítics, cotxes a escala, Bob Dylan, goigs, pessebres, etiquetes, còmics i una breu biografia d’un vilafranquí impulsor de la filatèlia, Antoni Comas.

 

M. Elena Garcia

 

 

 

 

La M. Elena Garcia ens presenta un ventall d’àlbums de cromos. Des d’anagrames comercials a bitllets del món passant pel món de l’esport.

 

Jordi Robirosa

El nostre consoci Jordi Robirosa ens presenta una interessant mostra de records del Club Esportiu Europa.

 

 

 

 

José Valero

 

 

 

 

 

En José Valero amb els Recordatoris de difunts ens trasllada a un passat amb records històrics.

 

Delfí Busqueta

 

 

 

Delfí Busqueta amb Les coses d’escriptura, plumilles els mangos, secants, un d’ells de l’any 1934 amb calendari i la publicitat de la Impremta Morral.

 

 

Rafel Comes

La documentació presentada per Rafel Comes és sobre Empreses col·lectivitzades a Terrassa durant la guerra.

 

 

 

 

 

 

 

Miquel Paraira

Miquel Paraira ens ha dut tota una col·lecció d’articles de Bob Dylan, evidentment no hi podia faltar la dels sobrets de sucres.

 

 

 

 

 

Miquel Romagosa

Les “Enganxines” polítiques de Miquel Romagosa és un ventall sobre el tema polític del nostre passat recent.

 

 

 

.

Margarita Altarriba

Les culleretes i campanetes que ens exposa la Margarita Altarriba. La cullereta daurada olímpica, les locals, Terrassa, Barcelona, de la resta de l’estat espanyol.

 

 

 

 

.

.

.

 

Francesc Comellas

Els Goigs del Sr. Francesc Comellas aquesta vegada és una col·lecció dedicada a Sant Llorenç.

 

 

 

 

 

 

 

 

Antoni Poch

La vitrina que ens presenta l’Antoni Poch i Comas sobre Antoni Comas, des d’un opuscle sobre filatèlia editat l’any 1893 a Vilafranca del Penèdes del que en fou l’autor, el permís que donà la seva filla, que fou present en l’acte d’obertura de la nostra exposició, a fi que se li dediqués un segell commemoratiu, edició del segell i sobre franquejat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Domènec Aunós

Domènec Aunós ens ha triat una selecció de còmics d’ahir i d’avui. D’infantils d’abans de la guerra, el clàssic TBO, al nou Patufet i altres publicacions.

 

 

 

 

 

Josep M. Gómez

Pessebres del món des de pessebre d’Ayacucho en un “retablo“, figuretes de pessebre andines i una esplèndida maqueta de les Esglésies de Sant Pere de Terrassa, avui conegut com a “Seu d’Ègara”. Una maqueta de la Torre del Palau i una col·lecció d’ànecs completen la seva aportació.

Joan Sánchez

El tema de l’etiquetatge ens ve representat per la col·lecció d’Etiquetes de roba amb què es presenta el consoci Joan Sanchez. Una visió de l’estètica de diferents estils que reflecteixen el missatge que amb elles es volia donar del producte.

 

 

 

 

Miquel Domingo

Minicars Anguplas, és una col·lecció de vehicles, industrials, militars, cotxes utilitaris i d’època a escala 1:87. La col·lecció és de finals dels anys cinquanta i inicis dels seixanta.

 

 

 

.

I això és tot, moltes gràcies, us esperem els dimecres i divendres fins al 6 de juliol de 6 a 2/4 de 9 del vespre.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s